Werkkleding voor bescherming en veiligheid op de werkplek

Het dragen van veiligheidskleding is een belangrijke factor op de werkplek en het is van belang dat elke werknemer de juiste kleding voor zijn medewerkers aanschaft zodat elke werknemer beschermd zijn werk kan doen. Werkkleding moet de werknemer voor veel verschillende factoren beschermen. De werknemer moet kunnen werken in verschillende werkomstandigheden en weersomstandigheden. Veiligheidskleding omvat daarom verschillende kleding en accessoire type zoals gereedschapsriemen, kleding dat in elk weersomstandigheden gedragen kan worden, gereedschapskisten, vlambestendigheidskleding, handschoenen etc.

Gezien het belang van veiligheidskleding de laatste jaren flink is toegenomen zie je dit ook terug in concurrerende bedrijven in de werkkleding industrie.
Fabrikanten van veiligheidskleding zoeken continu naar verschillende materialen en ontwerpen om zo hun werkkleding collectie uit te breiden en te verbeteren.
Snickers is één van de meest betrouwbare merken in de veiligheidskleding industrie, dat zich richt op veiligheid, vernieuwing, verbetering, functionaliteit en duurzaamheid.
Alle laatste technologieën en de beste materialen worden gebruikt in het ontwerp proces om zo de beste werkkleding aan de consument aan te kunnen bieden.

Een aantal van deze materialen en stoffen die Snickers gebruikt zijn: Gore Tex, Windstopper, Cordura, Coolmax en Superfabric. Deze materialen en stoffen zijn zeer duurzaam en zijn bestendigd in verschillende weersomstandigheden.

Het Actieve Isolatiesysteem is een zachte en lichte stof, ideaal voor buitenshuis werk en activiteiten vanwege de geïsoleerde en vochttransporterende eigenschappen.

Het Actieve Verdamp Systeem is een high-tech materiaal, dat ademend is en vochtophoping voorkomt en het lichaam droog houdt, zelfs tijdens vochtige activiteiten.

Het actieve beschermingssysteem is gebaseerd op drie lagen kleding, die is ontworpen om vuil, wind en water buiten te houden.

Deze stoffen zijn ontwikkeld om de optimale weerstand te bieden tegen verschillende weersomstandigheden, snijwonden, vlammen, temperaturen, lekke banden enz. Bovendien maakt de vezel structuur in de stof het voor de gebruiker mogelijk om te genieten van maximaal comfort van uitdroging en lichte kleding zelfs onder stressvolle en hardwerkende voorwaarden.

De materialen die worden gebruikt om deze beschermende kleding te produceren, zijn licht en stijlvol en toch taai om elke vorm van arbeidsintensief werk te weerstaan. Reflecterende kleuren en functies worden gebruikt om een ​​hoge zichtbaarheid te bieden en de water-, wind- en vuilbestendige eigenschappen maken het zeer gemakkelijk voor nazorg en onderhoud.

De actieve systemen zijn ontworpen om bewegingsvrijheid te bieden in combinatie met warmte en ventilatie voor uitstekend comfort. Er worden uitgebreide tests uitgevoerd voordat deze werkkleding in productie wordt genomen. Dit wordt gedaan zodat er een gezondheids- en veiligheidsgarantie aan de gebruiker geboden kan worden.