De collectie werkkleding voor vrouwen

Zorg dat jij ook klaar bent voor de zomer met de enige echte ‘vrouwen werkkleding collectie’. Deze collectie is een collectie voor allround werkkleding voor gedurende het gehele jaar. Zorg dat ook jij de werkkleding aanschaft zodat je eindelijk die klusjes rondom je huis kunt opknappen. Die ene kamer die je al heel lang wilt verven of de schuur die een opknap beurt kan gebruiken. Je kunt alles aan, elke klus die je je maar kunt bedenken, met je werkkleding van Snickers. De werkkleding doorstaat elke weersomstandigheden en daarom is de collectie zowel geschikt voor binnen als buitenwerk.

Snickers werkkleding: Broeken

Bereid je zelf voor op alle weersomstandigheden met de vernieuwde collectie broeken van Snickers. De servicelijn en holster broeken zijn ontworpen voor de vrouwelijke arbeiders. De broeken richten zich op functionaliteit en flexibiliteit. Je zult veel bewegingsvrijheid in deze broeken hebben en het materiaal waarvan de broeken gemaakt zijn zullen prettig aanvoelen wanneer je deze een hele dag moet dragen.

Kenmerken:

  • Fijne broeken die kleur en vorm behouden
  • Speciaal voor vouwen ontworpen met een grote focus op bewegingsvrijheid
  • Linker broek zak met een Velcro rits en een speciaal vakje voor je mobiele telefoon
  • Twee diepe zakken aan zowel de voor als de achterkant van de broek
  • Ruimte voor een gereedschapsriep aan de achterkant van de broek

Snickers werkkleding heeft een nieuwe dames collectie ontworpen met grote uitblinker de ‘Holster Zakken’ broek met een nieuwe bijzondere fit voor dames. Een echte werkbroek voor dames waar veel aandacht besteed is aan comfort, een vrouwen fit en de ultieme functionaliteit. De materialen zijn duurzaam en de roze details in het ontwerp zorgen voor een extra vrouwelijke uitstraling.